Mencke Media

Laatste nieuwsberichten

Luxe appartementen

Op de website luxeappartementen.nl hebben wij een groot aanbod luxe 4- en 5 sterren appartementen geplaatst in heel Europa. Wilt u uw appartement onder de aandacht brengen dat is het mogelijk die per direct te plaatsen. Ook is het voor bedrijven met een groot aanbod aan appartementen mogelijk te adverteren op luxeappartementen.nl. Bent u een bedrijf? Neemt u dan contact op met ons!

Kleine campings

Kleinecampings.nl is een website die de consument een uitgebreid en makkelijk overzicht biedt van kleinschalige campings in binnen- en buitenland. De ideale site om uw kleine camping onder de aandacht te brengen van duizenden bezoekers die gericht op zoek zijn naar een kleine camping, minicamping, boerderijcamping of kleinschalige natuurcamping.

Nieuw platform

Campings met safaritenten

Safaritenten verhuren op de camping blijft zeer populair daarom was het volgens ons hoog tijd om campingsafaritent.nl eens flink onder handen te nemen. Vanaf 1 november is er niet alleen meer aanbod te vinden in Nederland maar in heel Europa. Op campingsafaritent.nl vindt u nu meer dan 100 safaritenten op 70 campings in maar liefst 8 landen. Tevens heeft de site een frisse moderne uitstraling gekregen.

Kindercampings

Kindercampings.nl is een overzicht met kindercampings voor kampeerders met jonge kinderen. Een initiatief dat ontstond nadat wij steeds vaker de vraag kregen wat nu zogenoemde kindercampings zijn? Onze bezoekers vinden dit in de meeste gevallen luxe campings met vele faciliteiten en animatiemogelijkheden voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.

Campingvakanties

Campingvakanties.nl is het nieuwste product van Mencke Media. Doelstelling van de website is dat de gebruiker gemakkelijk kan surfen en campings kan vergelijken. Op de kaart staan alle campings aangegeven wat het zoeken vereenvoudigt, met één muisklik vinden bezoekers alle informatie van campings en verhuurorganisaties voor een geslaagde campingvakantie.